0723.694.896

Servicii masaj

Masaj de intretinere si relaxare

Masajul tonifica si intretine musculatura, reda supletea si elasticitatea pielii, vitalizand intregul organism. Cel mai placut mod de a redescoperi un sentiment de pace si de descarcare este un masaj relaxant, moale, produs prin manevre lente si usoare.
Mentine-ti tineretea si frumusetea prin intermediul unui masaj de cea mai buna calitate, facut in mod regulat!

Masaj anticelulitic

Celulita este o afectiune complexa nu numai a pielii ci si a organismului, deoarece ea poate fi provocata de disfunctionalitati ale acestuia, modificari ale metabolismului glucidelor sau lipidelor si o retentie a lichidelor in corp. Astfel, tesutul conjunctiv se manifesta si la nivelul pielii incepe sa apara asa numita coaje de portocala.
Masajul anticelulitic stimuleaza circulatia sanguina si limfatica locala, activeaza metabolismul local, indepartand astfel din depozitele adipoase. Dupa 12 sedinte de masaj (cel putin 2 pe saptamana) pielea devine mai neteda si mai elastica, tesutul este tonifiat, aspectul vizibil de „coaja de portocala” ameliorandu-se.
Asociat cu un regim alimentar echilibrat si cu exercitii fizice zilnice, sedintele de masaj anticelulitic corect efectuate, in paralel cu cele de drenaj limfatic, prin aplicarea diverselor uleiuri si creme anticelulitice naturale, te va ajuta sa indepartezi in cel mai scurt timp celulita.

Masaj medical

Ritmul alert al vietii, stresul, postura incorecta, lucru la birou si multi alti factori, fac ca muschii sa ramana in tensiune, formand conditii pentru aparitia contracturilor, durerilor de cap, de spate, sciaticii, etc.
Masajul medical reprezinta utilizarea acestuia in tratamentul diferitelor afectiuni, urmarindu-se favorizarea proceselor de vindecare si de recuperare functionala, alaturi de alti factori terapeutici in bolile respective.
Principalele scopuri urmarite in timpul aplicarii masajului terapeutic sunt : circulator, relaxator, sedativ, stimulativ.

Drenaj limfatic

Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism in timpul procesului de sinteza celulara, folosind o tehnica prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici.

Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sangelui determina acumulari de grasime, iar tesutul conjunctiv isi pierde elasticitatea, aparand astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii.
Drenajul limfatic este un ajutor important in recuperarea dupa operatii estetice, acnee, oncologie, celulita.